De boorstraat voor een snelle en vlekkeloze constructie

De boorstraat

Sinds enkele jaren is Lasbedrijf Gebr. Selder de trotse eigenaar van een boorstraat waarmee wij profielen boren voor onder andere hekwerk op maat, halffabricaten, lichte constructies maar ook particuliere klussen mee kunnen uitvoeren. Dankzij deze boorstraat kunnen wij hoge productiviteit realiseren op een klein oppervlak. Tevens zorgt een boorstraat ook voor een nauwkeurige en nette uitvoering van de gewenste constructies. Wilt u een grote of kleine constructie door een boorstraat realiseren? Bij Lasbedrijf Gebr. Selder is het mogelijk.

De geavanceerde en technisch vooruitstrevende boorstraat is een nieuw staaltje techniek dat met snelheid en kwaliteit allerlei soorten constructies kan samenstellen. Het geeft ons ook de mogelijkheid om in meerdere materialen te boren van verschillende groottes. Zo kunnen wij nauwkeurig gaten boren in bijvoorbeeld kokers, buizen of strips. De boorstraat beschikt over voorgeprogrammeerde boormogelijkheden en snelheden, maar het kan ook op maat worden ingesteld. U kunt al uw mogelijke wensen aan ons doorgeven en wij maken er een programma voor op de boorstraat. Hierbij kunt u denken aan gedetailleerd werk, zoals hoe ver de machine de gaten uit elkaar moet boren. Uw wens is de basis voor de uitvoering. Wij zetten de boorstraat vaak in voor grote aantallen zodat wij hetzelfde programma langdurig kunnen gebruiken, maar wij staan ook open voor kleine aantallen. Interesse in een nauwkeurige en gestroomlijnde uitvoering van uw gewenste constructie? Neem dan contact op.

lasbedrijf-gebr-selder-reuver-boorstraat-01

Verschillende profielen boren

Wij kunnen vele profielen boren. Zo zijn wij in staat om halffabricaten te maken voor de voedingsindustrie en de meubelindustrie. Maar wij zijn ook bekwaam in het maken van lichte constructies. U kunt het zo gek niet bedenken, wij kunnen het realiseren. Heeft u een nieuw hekwerk nodig, of is uw garage aan vervanging toe? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Lasbedrijf Gebr. Selder is een divers en flexibel bedrijf waarvoor geen uitdaging te groot is. Wij bieden u het complete plaatje. Als u dat wenst, kunnen wij de constructie ook bij u komen plaatsen. Goede service noemen wij dat.

Geïnteresseerd in de boorstraat?

Meer informatie over de boorstraat of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact op. U kunt ons bellen op 077-487476690 of u kunt een bericht achterlaten in ons contactformulier.
© 2024 Lasbedrijf Selder | Power Internet - Professionele website | Power For Jobs