Een rvs lasser met kennis én ervaring

Lastechnieken van hoogwaardige kwaliteit

RVS lasser gezocht? Kies dan voor Lasbedrijf Gebr. Selder. Bij ons vindt u behalve vakkundige specialisten ook gecertificeerde lassers die iedereen in en rondom Reuver van dienst kunnen zijn. Wij leveren hoge laskwaliteit met verschillende lastechnieken zoals TIG-lassen met metalen als aluminium, staal of rvs of MIG/MAG-lassen. Wij kunnen laswerk verrichten in de breedste zin van het woord.

Door onze 25 jaar aan ervaring hebben wij expertise in diverse lastechnieken. Zo gebruiken wij TIG-lassen om lasverbindingen te maken die niet alleen stevig en nauwkeurig zijn, maar ook mooi afgewerkt. Bij deze techniek ontstaan nauwelijks lasspetters wat zorgt voor een nette afwerking. Wij kunnen deze techniek in de praktijk inzetten bij bijvoorbeeld particuliere klussen zoals tuintafels of andere kleine constructies op zijn mooist afwerken. MIG/MAG-lassen is een grovere en veelzijdige lastechniek die bedoeld is voor zwaarder werk. Hierbij kunt u denken aan machineonderdelen aan elkaar lassen. Wij kunnen beide technieken met aluminium, staal of rvs uitvoeren.

lasbedrijf-gebr-selder-reuver-rvs-lasser-02

RVS lasser gezocht op zelfstandige basis?

Flexibiliteit staat bij ons even hoog in het vaandel als kwaliteit. Naast het feit dat wij laswerkzaamheden verrichten voor zowel particulieren als bedrijven, kunt u ons ook inschakelen als een helpende hand op de werkvloer. Komt u een staal lasser tekort? Wij staan voor u klaar. Door onze brede vakkennis kunnen wij worden ingehuurd als staal lasser, mig lasser en aluminium lasser. Bij ons vindt u gecertificeerde lassers die weten wat ze doen.

Lasser gezocht? Neem dan contact op

Vragen over ons laswerk of wilt u ons inhuren als zelfstandige lasser? Bij Lasbedrijf Gebr. Selder kunt u gerust gebruik maken van onze ervaring en kennis op het gebied van lassen. Wij kunnen u advies bieden over het laswerk dat u nodig heeft. U kunt ons bellen op 077-487476690 of u kunt een bericht achterlaten in ons contactformulier. Wij hopen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.
© 2023 Lasbedrijf Selder | Power Internet - Professionele website | Power For Jobs