Lasbedrijf Gebr. Selder voor uw plantenbak op maat

Cortenstaal plantenbak op maat

Lasbedrijf Gebr. Selder is een flexibel bedrijf dat openstaat voor het maken van verschillende constructies op maat. Wij zetten graag onze ervaring en kennis op het gebied van laswerk in om verschillende aanvragen te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een unieke plantenbak, die niemand anders in de tuin heeft staan? Wij maken plantenbakken op maat. Maar u kunt ook voor andere tuinaccessoires bij ons aankloppen. Zo kunnen wij ook tuinafscheidingen op maat maken en zelfs losse poten voor tuintafels.

lasbedrijf-gebr-selder-reuver-boorstraat-01

Bij Lasbedrijf Gebr. Selder bent u ervan verzekerd dat professionele vakmensen uw gewenste maatwerk met kwaliteit produceren en afleveren. Wij fabriceren cortenstaal plantenbakken in allerlei mogelijke vormen en maten. Plantenbakken van cortenstaal zijn onverwoestbaar, bestand tegen weer en wind en hebben een natuurlijke uitstraling waardoor het in elke tuin past. Als u kiest voor een cortenstaal plantenbak op maat van Lasbedrijf Gebr. Selder kiest u voor een duurzame plantenbak, omdat het lang meegaat. Behalve plantenbakken kunnen wij ook andere producten zoals een cortenstaal bloembak op maat maken.

Stalen onderstel tafel op maat

Heeft u een mooi tafelblad en wilt u daar een bijpassend onderstel bij? Lasbedrijf Gebr. Selder maakt op aanvraag onderstellen op maat. Wij kunnen u verzekeren van een onderstel dat perfect aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij een rvs onderstel voor een tafel op maat verzorgen. Een onderstel van rvs heeft vele voordelen: het is onderhoudsarm, sterk en heeft een universele uitstraling.

Neem contact op voor uw tuinaccessoire op maat​

Heeft u een aanvraag voor tuinaccessoires, maar staat het hier niet bij? Dat is geen probleem, wij zijn van alle markten thuis. Zo kunnen wij ook zorgen voor een tuinafscheiding, leuningen voor een buitentrap of hekwerk voor om een vijver. Neem contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een offerte op maat. U kunt ons bellen op 077-474 6690 of u kunt een bericht achterlaten in ons contactformulier.

© 2023 Lasbedrijf Selder | Power Internet - Professionele website | Power For Jobs